Vrijgezellenfeest Bedrijfsfeest.nl
Vrijgezellenfeest

 
 
 

Home
Beginpagina

Categorieën
Vrijgezellenfeest
Vrijgezellendag
Tuinfeestje
High Tea
Bedrijfsfeest
Themafeest
Kinderfeestje
Dans
Creatief
Actief
Erotisch
Eten en drinken

Provincies
Groningen
Friesland
Drenthe
Overijssel
Gelderland
Flevoland
Noord Holland
Zuid Holland
Utrecht
Zeeland
Noord Brabant
Limburg

Ontwerp een T-Shirt
Vrijgezellen funshirts

Adverteren
Druk hier als u
wilt adverteren
op deze site


Link Partners
Feest links

Contact

   
Verbeeldingskracht in het centrum van Utrecht
Creatieve activiteiten op de meest inspirerende plek aan de Oudegracht in Utrecht
Onze workshops worden op maat aangeboden. Beeldende technieken, gecombineerd met fun. Maar eventueel ook met methoden uit de (bedrijfs) psychologie en theatrale werkvormen. Uiteraard geven deze workshops veel plezier en ontspanning, maar er kan ook een “ serieuze” doelstelling worden ingebracht. Een boottocht, diner of een feest zijn mogelijkheden om er een complete dag van te maken.

Onze prachtige middeleeuwse werfkelders in hartje centrum zijn een begrip. De rust van water, de stilte van oude kastanjebomen en de mooie gewelven. Slechts een trap scheidt de bezoeker van de hectiek van alledag.

Utrecht

 
Indoorshooting Noordhaghe
Indoorschietbaan voor revolver-, pistool- en geweerkalibers, automatisch schijventransport, goede luchtverversingsinstallatie, milieuvriendelijke kogelvanger en optimale verlichting.
Een grote shop met volledige erkenning voor het verhandelen van wapens. U kunt er terecht voor de aanschaf van een nieuw wapen, klein of groot kaliber, munitie, herlaadcomponenten, schietaccessoires en messen. Dé mogelijkheid om eens individueel of per groep tegen betaling (baanhuur & munitie) te komen schieten onder deskundige begeleiding van een instructeur.
Ook beschikken wij over een gezellige kantine welke uitstekend geschikt is voor het houden van bedrijfsfeesten en partijen van 20-250 personen.

 

Den Haag

   
Partycentrum en Themarestaurant La Vida 
Een vrijgezellenfeest werd nog nooit zo leuk! La Vida is dan ook de plek voor een spetterende vrijgezellenavond. Wij zorgen voor een complete avond uit, waar nog lang over nagepraat zal worden. Niets zal ontbreken: onbeperkt eten, drankjes, muziek en entertainment.
Natuurlijk wordt “de vrijgezel” niet vergeten! De hofbewoners besteden op een leuke wijze wat extra aandacht aan jullie (onze) eregast.

Bekijk voor meer informatie betreft de data en prijzen van onze avonden in het themarestaurant onze website: www.la-vida.nl.

 

Tilburg

 

   
Indoor Paintball Noordhaghe
Aan de Kerketuinenweg 29 te Den Haag, wordt als aanvulling op het aanbod van sportschieten met diverse wapens, aan iedereen de mogelijkheid geboden om te kunnen paintballen zonder afhankelijk te zijn van het weer of eigen materiaal. Wij hebben gekozen voor zachte kussens om je achter te verstoppen op het veld om verwondingen te voorkomen.

Om het geheel iets extra's te geven gebruiken wij een laser RGB 1,1 Watt full colour, 10.000 Watt verlichting, rookmachine en een 2 x 1000 Watt's geluids installatie.

 

Den Haag
   
Top Tours voor uitjes in Amsterdam
Top Tours is een jong en enthousiast organisatiebureau gespecialiseerd in groepsarrangementen, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten in hartje Amsterdam! Boek bij ons een gezellige stadswandeling, proeverij, workshop of een compleet dagarrangement. Ook vind je op deze website de leukste diner- en lunchgelegenheden, individuele rondleidingen en interessante weetjes over Amsterdam op ons weblog "Euh Mokum?"

Wil je meer informatie of heb je een vraag over een excursie, dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen via e-mail of telefoon. Wil je een vrijblijvende offerte? Vul dan ons formulier zo volledig mogelijk in en wij sturen binnen enkele dagen een offerte.

 

Amsterdam

   
De Kunstpraktijk
De Kunstpraktijk te Veldhoven verzorgt creatieve workshops ‘op maat’ voor kinderen en volwassenen. De atelierlessen zijn bedoeld voor zowel ‘male’ als ‘female’. Tijdens een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest kunt u bij De Kunstpraktijk onder deskundige begeleiding onder het genot van een drankje en een hapje werken met klei of mozaïek. Ook kunt u papier scheppen, tekenen en schilderen, etc.
In onderling overleg komt een thematiek tot stand die door de groep verder wordt uitgewerkt. Behalve in eigen atelier kunnen de workshops ook op ‘locatie’ plaatsvinden. De workshops kunnen overdag, ’s avonds en in het weekend plaatsvinden.
De woensdagavond is gereserveerd voor individuele lessen.

Meer informatie via www.dekunstpraktijk.nl en  040 - 290 47 82 / 06 - 53 60 27 04.

 

Veldhoven